Els 'camises verdes' celebren amb èxit el seu 10è aniversari


  • Comparteix:

Preparació de la botifarrada popular

Preparació de la botifarrada popular

Castellers de Sant Cugat han celebrat aquest dissabte el seu 10è aniversari amb una gran festa popular que ha culminat amb una excel·lent actuació de la colla en una Plaça d'Octavià plena a vessar. Els camises verdes han descarregat diversos castells de 7 i un vano de 5. La celebració s'ha completat amb una cercavila, una botifarrada popular i un concert gratuït a càrrec dels santcugatencs 'Incombustibles' i de l'Orquestra Alternativa de Manresa.

Els Castellers de Sant Cugat ja tenen 10 anys d’història, i aquest dissabte han volgut celebrar aquesta efemèride amb una gran festa popular pels carrers més cèntrics de la ciutat.

Els actes han començat a mitja tarda amb una cercavila de castells que ha comptat amb la presència dels Caparrots, els Geganters i el grup Kimbala. Posteriorment la comitiva s’ha desplaçat fins la plaça d’Octavià, on la colla castellera ha descarregat dos castells de 7 i el vano de 5.

En total, durant tota la jornada, la colla santcugatenca ha aconseguit descarregar cinc castells de set, una fita que mai havien aconseguit a aquestes alçades de la temporada, tal i com ha destacat un dels caps de colla, Marcel Serra.

Marcel Serra

L'actuació, fantàstica, immillorable. Hem fet un total de cinc castells de set en tota la tarda i això és una bona preparació de cara a l'objectiu de l'any, els de 8


La celebració dels 10 anys dels Castellers ha finalitzat amb una botifarrada popular i un concert gratuït a càrrec dels santcugatencs 'Incombustibles' i de l’Orquestra Alternativa de Manresa. En nom de la colla, Serra ha manifestat la satisfacció pel suport popular que han rebut amb motiu d'aquesta festa.

Marcel Serra

Estem contentíssims. La resposta de Sant Cugat ha estat fantàstica. Crec que aquest últim l'hem descarregat gràcies al públic.


Recordem que el gran objectiu dels Castellers de Sant Cugat per aquesta temporada és descarregar castells de 8. L'objectiu és intentar aquesta fita durant la Festa Major de la ciutat, el proper mes de juny. No obstant això, fonts de la colla asseguren que no es precipitaran i que ho provaran quan els camises verdes estiguin preparats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.