7 gats i 5 gossos troben una nova llar gràcies a l'estand d'adopció d'animals de l'Ajuntament


  • Comparteix:

La vuitena edició de l'estand d'adopció de gossos que organitzen l'Ajuntament i les associacions 'Cau Amic' i 'Progat' ha finalitzat aquest diumenge amb cinc gossos i set gats que han trobat una nova família. Els objectius d'aquesta iniciativa són fomentar les adopcions d'animals abandonats i sensibilitzar sobre la manera com s'ha de tenir cura de les mascotes.

La plaça d'Octavià ha estat l'escenari, aquest cap de setmana, d'aquest estand pensat per donar a conèixer i fomentar l'adopció de gossos i gats que en el seu dia han estat abandonats. El tinent d'alcalde de Medi Ambient, Eduard Pomar, ha valorat molt positivament l'èxit d'aquesta vuitena edició, ja que s'ha aconseguit que 5 gossos i 7 gats tinguin una nova llar.

Eduard Pomar

Ho valorem positivament. Això demostra que posar un estand de gossos abandonats dóna els seus fruits. La gent ve i adopta, que és l'objectiu.


La novetat d'aquesta edició ha estat el llibre que els organitzadors han posat a la disposició de tots els nens i nenes, amb l'objectiu de sensibilitzar-los i instruir-los en la tinença de mascotes. Escoltem Pomar.

Eduard Pomar

Aquest any hem volgut donar llibres. És didàctic i està adreçat als nens perquè sàpiguen com cuidar un gos adoptat. És molt instructiu.


La propera edició d'aquest estand dedicat a l'adopció de gossos i gats abandonats se celebrarà aquesta mateixa tardor.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.