Més de 250 han participat als tallers de la galeria Pou d'Art


  • Comparteix:

Més de 250 persones van apuntar-se als tallers que la galeria Pou d'Art ha organitzat aquest estiu. La seva directora, Maria Fabre, ha fet una valoració molt positiva del funcionament d'aquest taller, que ara ofereix una nova oferta fins divendres.

Segons Fabre, la bona acollida que han tingut els tallers radica en les novetats que van incloure's aquest any. La sala ofertava més places, més torns i un nombre més ampli de tallers que explotava més les possibilitats artístiques dels alumnes.

Cursos d'expressió plàstica, còmic, dibuix i pintura han estat els ingredients de l'oferta de Pou d'Art durant aquest estiu. El passat dilluns va encetar-se el cinquè i últim torn del taller, que donarà pas a la nova temporada de la galeria. La seva propietària, Maria Fabre, ha fet una lectura molt positiva del desenvolupament d'aquests cursos:

Maria Fabre

Estic contentíssima de com han anat els tallers, espero que s'apuntin més persones quan s'obrin les noves matriculacions

Les matriculacions de la nova temporada de Pou d'Art s'obriran l'1 d'octubre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.