Les JERC organitzen aquest cap de setmana el tercer festival Connecta 06


  • Comparteix:

Les JERC organitzen aquest cap de setmana a Sant Cugat la tercera edició del festival Connecta 06, que pretén aplegar el jovent del Vallès. L'exconseller Xavier Vendrell intervindrà aquest vespre en el sopar-tertúlia que donarà el tret de sortida a les activitats, que també inclouran un concert de grups novells, un torneig de futbol i una fira d'artesania.

Xavier Vendrell participarà al sopar popular que es farà aquesta nit al Teatre de la Unió, on també intervindran el portaveu de les JERC del Vallès, Josep Maria Bella, i l'alcaldable d'ERC a Sant Cugat, Raül Grangé. Aquesta activitat donarà el tret de sortida a la tercera edició del Connecta 06, un festival que pretén promoure, segons els seus organitzadors, una cultura catalana lliure i reivindicar un lleure sostenible i obert a tothom.

Les JERC també es marquen com a objectiu demostrar la 'riquesa de la cultura pròpia' a través del teixit associatiu del Vallès, tal com assegura el portaveu local de les joventuts independenstistes, Ramon Puigneró.

Ramon Puigneró

Els objectius són consolidar un festival centrat en la cultura dels Països Catalans, que sigui una referència al Vallès, i continuar amb la bona feina de l'any passat.


L'edició d'enguany del Connecta 06 inclourà un concert gratuït, dissabte al Pla del Vinyet, on es presentaran 11 grups novells de la comarca. També es farà un campionat de futbol i durant tot el diumenge, una fira d'artesania. Ramon Puigneró considera que el concurs de grups musicals és una de les activitats més atractives d'aquest festival.

Ramon Puigneró

El més engrescador dels Connecta és el concurs de grups, tant pels conjunts novells com per conèixer la nova música que es fa al Vallès, tot plegat en el marc de referència de la cultura dels Països Catalans.


Inderack és l'únic grup santcugatenc que participarà al concurs musical de dissabte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.