Alta participació als actes organitzats pel primer aniversari del Terra Dolça


  • Comparteix:

L'espai gastronòmic i cultural Terra Dolça ha celebrat aquest dissabte el seu primer aniversari amb un ampli programa d'activitats a la plaça Pere San. Un dinar popular, jocs tradicionals per als més menuts i un concert nocturn han estat les activitats més destacades, que han aplegat centenars de persones.

L'espai Terra Dolça ha celebrat el seu primer any com a centre gastronòmic i cultural a Sant Cugat. Per celebrar-ho, els seus responsables han organitzat un varietat d'activitats per a totes les edats a la plaça Pere San.

La festa ha començat dissabte al migdia amb jocs tradicionals per als més petits, a càrrec de la companyia Pam i Pipa. Més tard s'ha fet un dinar popular, on han assistit al voltant d'una seixantena de persones. Ja a la tarda, les activitats han continuat amb una exhibició de hip-hop i la representació de l'obra 'Ak demicus', de la companyia Trotam Teatre. La celebració ha finalitzat amb un concert del grup Dijous Paella, el cantautor Miquel Gil i el punxa-discos Marc Serrats, que ha aplegat centenars de persones.

Un dels responsables de l'espai Terra Dolça, Guim Pros, ha fet una valoració molt positiva d'aquest primer any a Sant Cugat.

Guim Pros

Molt intens, molta gent. Estem molt contents tant pel tema gastronòmic com cultural i esperem poder continuar així.


Pros també ha destacat l'elevada participació dels santcugatencs en aquesta celebració.

Guim Pros

Per ser la festa del primer aniversari molt bé. Totes les activitats han estat molt bé i la gent ha participat molt.


La idea dels responsables del Terra Dolça és continuar treballant en la mateixa línia que ho han fet fins ara, i esperen poder celebrar molts més anys com un dels espais gastronòmics i culturals més coneguts de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.