L'escola Thau celebra els seus deu anys a Sant Cugat amb un acte obert a pares, alumnes i exalumnes


  • Comparteix:

L'escola Thau de Sant Cugat ha celebrat aquest dissabte el seu desè aniversari amb una festa per als pares i els nens que estudien o han estudiat a l'escola des de la seva fundació. Un repàs pels deu anys d'història fet pels més petits, un dinar de germanor i la descoberta d'una placa commemorativa, han estat els plats forts de la jornada.

Ja són deu anys els que porta l'Escola Thau Sant Cugat implantada a la nostra ciutat. El centre docent, que pertany a la Fundació Privada Institució Cultural del CIC, ha volgut celebrar aquest dissabte el seu aniversari amb una festa per a pares, alumnes i exalumnes del centre. L’escola és fruit de la iniciativa d’uns pares santcugatencs, que l'any 1994 van demanar als fundadors del Thau de Barcelona l'obertura d'un centre a la nostra ciutat. En l’actualitat, 700 alumnes assisteixen diàriament a l'escola.

La directora del centre, Teresa Triada, ha volgut destacar l’esforç d'aquest anys de tasca educativa.

Teresa Triadú

Partiem d'una escola que no existia i ara ja està consolidada i la sensació és de satisfacció i de molta feina a fer.


A l’acte també hi ha assistit l’alcalde, Lluís Recoder, que ha volgut destacar la importància de l’educació especialment en una ciutat tan jove com Sant Cugat. Recoder ha valorat molt positivament la tasca que ha dut a terme el centre en aquests deu anys.

Lluís Recoder

És una escola que té uns pares satisfets, arrelada al país, que educa persones amb majúscules i que dona prestigui a la ciutat.


Durant tot el dia s’han dut a terme tota mena d’activitats, des de les ja tradicionals en cada festa major de l’escola fins a la descoberta d’una placa commemorativa d’aquests deu anys amb paraules de Miquel Martí i Pol en la seva visita a l’escola en els seus inicis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.