L'EMD posarà passos elevats a la rambla Mossèn Jacint Verdaguer per controlar l'excés de velocitat


  • Comparteix:

L'EMD de Valldoreix vol instal·lar passos elevats a la rambla Mossèn Jacint Verdaguer per combatre l'excés de velocitat que es registra en aquesta zona. Paral·lelament, l'Entitat està estudiant la millor solució per remodelar la cruïlla d'aquesta via amb l'avinguda Joan Borràs, un punt on es produeixen nombroses topades.

Les dades del radar de la Policia Local demostren que la rambla Mossèn Jacint Verdaguer de Valldoreix és un dels punts viaris conflictius pel que fa a l'excés de velocitat. Per això, l'EMD adoptarà mesures dissuassòries, que passaran preferiblement per la instal·lació de passos elevats. Paral·lelament, es resoldrà la cruïlla de la rambla amb l'avinguda Joan Borràs, un punt on sovint es produeixen topades. Així ho ha explicat al magazín 'Sant Cugat a Fons' d'aquesta emissora la vocal de Serveis Urbans de l'EMD, Mercedes Rojo.

Mercedes Rojo

Remodelarem la cruïlla de la rambla amb Borràs, que ara té forma 'Y' i és molt conflictiva. Paral·lelament, posarem passos elevats, que no fan soroll.


Rojo ha indicat que aquestes actuacions estaran enllestides abans de les vacances d'estiu.

D'altra banda, l'EMD està estudiant la possibilitat de crear un sistema similar a les 'zones verdes' de Barcelona per limitar l'aparcament perllongat a l'entorn de l'estació de Valldoreix. Mercedes Rojo diu que l'EMD ha de vetllar perquè els problemes d'aparcament de Sant Cugat no repercuteixin sobre Valldoreix.

Mercedes Rojo

El veí de Valldoreix hauria de tenir prioritat a l'hora d'aparcar aquí. No pot ser que patim nosaltres el problema d'aparcament de Sant Cugat.


Pel que fa a les obres d'urbanització que l'EMD té pendents, Mercedes Rojo ha indicat que les actuacions al carrer Hortènsia començaran abans de l'estiu. El projecte d'urbanitació del sector de Ca n'Enric la Miranda està una mica més endarrerit, perquè l'EMD està trobant dificultats a l'hora d'informar els propietaris de les finques afectades a causa de la deficient actualització de les dades registrals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.