Entren a robar a dos xalets de Valldoreix amb el mètode 'silenciós'


  • Comparteix:

Uns desconeguts han entrat la matinada de dimarts a dimecres a dos xalets de Valldoreix i s'han emportat nombrosos objectes de valor, així com un cotxe de gamma alta i uns 700 euros en metàl·lic. Segons fonts de la policia estatal, els lladres haurien utilitzat l'anomenat 'mètode silenciós'. Els investigadors estan intentant esbrinar ara si els dos robatoris han estat comesos per un mateix grup de delinqüents, ja els dos habitatges estan molt a prop un de l'altre.

El primer robatori ha afectat el domicili d'una família d'origen francès situada al passatge Agró. El propietari ha explicat a la policia que la seva dona i les seves dues filles van anar a dormir abans de la 1 de la matinada sense detectar cap intrusió. Abans de les 7 del matí del dia següent, la família va trobar a faltar el seu vehicle, un BMW de gamma alta.

També va comprovar que els lladres 'silenciosos' s'havien endut la televisió i que un dels vitralls d'accés al jardí i una finestra de la cuina estaven forçades. El botí del robatori inclou, a més, tres targetes de crèdit, una càmera digital, una bossa, unes ulleres de sol i uns 500 euros en metàl·lic.

La mateixa matinada de dimarts a dimecres, uns desconeguts han entrat silenciosament en una altra vivenda de Valldoreix, al passeig Colibrí, i s'han emportat una televisió de plasma i uns 200 euros en metàl·lic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.