Autocugat renova la col·laboració amb Ràdio Sant Cugat per desè any consecutiu


  • Comparteix:

L'Ajuntament i Autocugat han reeditat per desena vegada el conveni de col·laboració entre el concessionari i Ràdio Sant Cugat. L'empresa automobilística aportarà 18.000 euros, 6.000 més que l'any passat, per patrocinar espais i programes de l'emissora municipal.

El gerent d'Autocugat, Josep Maria Negre, ha subratllat que el concessionari col·labora amb la tasca de Ràdio Sant Cugat perquè és referència en l'àmbit comunicatiu de la ciutat. En aquest sentit, el responsable del concessionari ha mostrat la seva satisfacció pel fet que l'emissora compti amb unes noves instal·lacions.

Negre ha remarcat el desplegament de la ràdio municipal per informar dels actes que tenen lloc al municipi i ha destacat la cobertura dels clubs esportius que ofereix l'emissora. Escoltem Josep Maria Negre.

Josep Maria Negre

Ràdio Sant Cugat és referència en l'àmbit comunicatiu de la ciutat.


L'alcalde Lluís Recoder ha agraït la col·laboració d'Autocugat amb la tasca de Ràdio Sant Cugat i altres iniciatives de la ciutat. Recoder ha destacat l'aposta del concessionari per arrelar a la ciutat mitjançant la implicació d'iniciatives culturals, socials i esportives.

Lluís Recoder

Tenim una vintena d'empreses que donen suport a iniciatives. Entre les primeres, es troba Autocugat.


El conveni contempla que Autocugat destini 18.000 euros a l'emissora, 6.000 més que l'any passat. 12.000 euros es destinaran a publicitat i patrocini d'espais de la ràdio. Els 6.000 euros restants es dedicaran als premis 'Esport en Marxa'.

El coordinador de l'OAMCIC, Xavier Fornells, ha avançat que es contempla introduir canvis en aquesta festa de l'esport local.

Xavier Fornells

Volem mantenir els premis però amb la intenció d'introduir-hi reformulacions.


L'organització dels premis contempla lliurar els guardons al setembre en un sopar al Teatre-Auditori.

L'acte de signatura de conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i Autocugat ha tingut lloc aquest divendres als estudis de Ràdio Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.