El Rotary Club reconeix la figura de Jaume Tubau i la trajectòria dels Castellers de Sant Cugat


  • Comparteix:

El Rotary Club de Sant Cugat s'ha sumat als diversos actes d'homenatge al desaparegut tinent d'alcalde, Jaume Tubau, amb la concessió, a títol pòstum, de la màxima distinció de l'entitat, el premi 'Paul Harris Fellow'. La 15a Nit Rotària, celebrada aquest dissabte a l'Hotel Bellaterra, també ha reconegut els 10 anys de trajectòria dels Castellers amb el premi 'Venus de Sant Cugat'.

Unes 80 persones han assistit, aquest dissabte, al sopar anual que organitza el Rotary Club de Sant Cugat. Com ja és habitual, la vetllada ha servit per reconèixer la tasca d'una persona i una entitat que s'hagin destacat per les seves iniciatives i per la seva qualitat humana i professional.

Enguany, el premi 'Paul Harris Fellow', la màxima distinció que atorga aquesta entitat, ha estat a títol pòstum per al desaparegut tinent d'alcalde, Jaume Tubau, en reconeixement a la seva estimació i la seva dedicació a Sant Cugat. Així ho ha explicat el president de la secció local del Rotary Club, Tomàs Gimeno.

Tomàs Gimeno

En Jaume Tubau es mereixia aquest reconeixement ja que s'ha dedicat tota la vida al poble i ha estat una persona molt apreciada per tots els que l'hem conegut. També a nivell polític s'ha interessat per fer millores


El premi -un diploma, una insígnia i una medalla commemorativa-, ha estat recollit per la vídua de Tubau, Laura Pires, que ha agraït les nombroses mostres d'afecte i reconeixement que està tenint la societat santcugatenca cap al seu marit, assegurant que l'omplen d'orgull.

Laura Pires

És un reconeixement que em satisfà perquè vol dir valorar la figura del Jaume i el que va fer pel poble. Per ells és la màxima insígnia que s'atorga a un personatge que ha destacat, i és un orgull


D'altra banda, el premi 'Venus de Sant Cugat' -una escultura cedida per l'artista Ricard Sala- ha recaigut en aquesta ocasió en els Castellers de la ciutat, que aquest any celebren el seu desè aniversari. Els camises verdes han agraït aquest suport i aquest reconeixement, especialment en un moment en que es preparen pel repte de les construccions de 8. Escoltem un dels caps de colla, Marc Maymó.

Marc Maymó

Sempre fa il·lusió que la ciutat de Sant Cugat, sigui en l'àmbit que sigui, es fixi en la feina que anem fent les entitats. Que es valorin aquests 10 anys de treball constant fa il·lusió i dóna empenta per seguir treballant


El Rotary Club de Sant Cugat té actualment una quinzena de socis i el seu objectiu és anar-los incrementant, sempre dins la filosofia de l'entitat. D'altra banda, aquest col·lectiu ha remarcat la seva voluntat de continuar col·laborant amb la societat santcugatenca a través d'aportacions a alguns projectes o infraestructures que es facin al municipi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.