Èxit de participació en els actes de presentació del barri de Vulpalleres


  • Comparteix:

Centenars de persones han assistit aquest diumenge a la festa de presentació del nou barri de Vulpalleres. La festa ciutadana, ha servit per donar a conèixer els serveis i equipaments que tindrà el nou barri com un mercat, un centre cívic, i la nova estació de FGC; entre d'altres. A més, també s'han obert al trànsit els nous vials de la Via Augusta i l'Avinguda de la Clota, que han de contribuir a descongestionar el centre de la ciutat.

Una bicicletada popular ha donat el tret de sortida als actes programats per la presentació del nou barri de Vulpalleres. Centenars de santcugatencs no s'han volgut perdre aquesta festa ciutadana que ha servit també per obrir els nous vials de connexió amb la ciutat i l'Ap7: la Via Augusta i l'avinguda de la Clota.

Durant tot el matí, un trenet turístic ha recorregut els principals carrers del barri per tal de donar a conèixer als ciutadans els nous equipaments i serveis que tindrà aquest barri, entre els que destaquen un mercat municipal, la sala de concerts un centre cívic o una escola bressol, entre d'altres.

L'alcalde, Lluís Recoder, ha remarcat la importància que tots els veïns de Sant Cugat tinguin el seu espai per organitzar activitats i donar caliu al municipi, i ha explicat que l'objectiu és que els nous barris puguin ser el màxim d'autosuficients possible.

Lluís Recoder

És un barri amb equipaments. No podiem permetre que el centre es carregués més. Aquí la gent tindrà un mercat, un centre civic... sense la necessitat de moure's del barri.


L'alcalde ha volgut subratllar especialment la importància de la futura estació de FGC, i ha tornat a reclamar un intercanviador que permeti connectar-la amb l'estació de Renfe.

Lluís Recoder

La nova estació de FGC és construirà per sobre de la línia de Renfe. Nosaltres ja en el dia de la inauguració de l'estació de Collfavà vam dir que lluitaríem perquè algun dia es tanqués i s'obrís una aquí. I estic segur que ho aconseguirem.


La celebració s'ha acabat al voltant del migdia amb un pica-pica obert a tothom i ha comptat amb un espectacle d'animació i amb inflables per als més petits.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.