La Unió Santcugatenca celebra el Dia del Soci amb un homenatge a Jaume Tubau


  • Comparteix:

La Unió Santcugatenca ha homenatjat al desaparegut tinent d'alcalde Jaume Tubau en la tradicional jornada del Dia del Soci, celebrada aquest diumenge. L'acte, que ha comptat amb la presència de l'alcalde, ha servit també per reconèixer la tasca dels socis que porten més de 25, 30 i 50 anys a l'entitat.

La Unió Santcugatenca ha organitzat, un any més, el 'Dia del Soci' i ho ha fet amb un dinar per als membres de l'entitat. Aquesta celebració, que ha aplegat a la majoria dels associats, ha tingut enguany una emotivitat especial ja que s'ha aprofitat per fer un homenatge al desaparegut tinent d'alcalde Jaume Tubau, que també era soci de la Unió. Escoltem el president de la Unió, Joan Mata.

Joan Mata

Ens va deixar molt jove. Vam pensar en fer un homenatge i que el dia més adequat era avui, el Dia del Soci.


A l'acte hi ha assistit la vídua de Tubau i també l'alcalde que han agraït aquest homenatge. Lluís Recoder ha volgut destacar també la importància de l'entitat com a referent històric de la ciutat.

Lluís Recoder

És un bon reflex del que és Sant Cugat, poble. És una de les entitats més antigues de la ciutat.


Com ja és habitual, el Dia del Soci s'ha aprofitat per reconèixer aquelles persones que porten més de 25, 30 i 50 anys a l'entitat, amb les corresponents medalles.

D'altra banda, i pel que fa al futur, des de la Unió han assegurat que cal seguir treballant i millorant, i per fer-ho, intentaran programar activitats atractives pel públic santcugatenc i aconseguir que les institucions millorin el suport que actualment donen a la Unió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.