La venda de sistemes de seguretat es dispara a Sant Cugat a causa de la psicosi dels robatoris


  • Comparteix:

La venda de sistemes de seguretat s'ha incrementat fins un 40% a la nostra ciutat a causa de l'alarma social provocada per l'augment de robatoris en domicilis experimentat les últimes setmanes. Les empreses de seguretat s'han vist desbordades per una onada de peticions que provenen, principalment, de Valldoreix i les zones més allunyades del centre.

L'augment de robatoris amb violència o que utilitzen el mètode silenciós s'ha incrementat en les últimes setmanes, també a la nostra ciutat. Segons fonts del grup de CiU a Valldoreix, per exemple, en aquesta zona s'han registrat una vintena d'assalts a cases en l'últim mes, una xifra molt superior a l'habitual.

Les empreses de seguretat de Sant Cugat han estat les primeres a detectar l'alarma social generada per aquests robatoris i per la gran repercussió mediàtica que han obtingut. El gerent de l'empresa Aux-Vyd, Jordi Simó, ha explicat al magazín 'Sant Cugat a Fons' d'aquesta emissora que la demanda de sistemes de seguretat s'ha disparat, fins augmentar un 40%.

Jordi Simó

A nosaltres ens ha incrementat entre un 30 i un 40% les sol·licituds de pressupostos. Formem part del grup d'empreses 'Planet Security', i en alguns llocs s'ha incrementat més d'un 50%.


El gerent d'Aux-Vyd assegura que el nivell d'eficàcia de la policia local i estatal a Sant Cugat és molt alt. Jordi Simó diu que, malgrat la dispersió territorial del municipi, els cossos policials atenen amb rapidesa els senyals d'alarma dels domicilis.

Jordi Simó

El grau de satisfacció dels clients a Sant Cugat és alt. La policia acudeix molt ràpidament a les alarmes. A Valldoreix arriben en 7-8 minuts.


Pel que fa als preus, l'aplicació de seguretat més elemental d'Aux-Vyd per a un domicili particular costa uns 1.000 euros, amb la instal·lació inclosa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.