La BBC enregistra un programa sobre antiguitats al Mercantic de Sant Cugat


  • Comparteix:

La cadena britànica BBC ha enregistrat un programa sobre antiguitats i interiorisme al Mercantic de Sant Cugat. Amb més de 4 milions d'espectadors, el programa 'Sea, Sun and Bargain Spooting' s'emet de dilluns a dijous a primera hora de la tarda per BBC-2. En la seva estada a Catalunya, l'equip de la cadena pública britància també ha enregistrat imatges del Port Vell, la Sagrada Família, la Casa Batlló i les Rambles.

La periodista britànica Angela Rippon, exconductora d'informatius de la BBC, presenta el programa de la BBC 'Sea, Fun and Bargain Spooting', un espai que té per objectiu donar a conèxer a l'audiència anglesa els mercats d'antiguitats més importants d'Europa.

Cal remarcar que el programa de la cadena britànica havia visitat en diverses ocasions França i Itàlia però mai Catalunya. La presentadora de l'espai, Angela Rippon, ha assegurat durant la seva visita que Mercantic és una molt bona manera d'ensenyar una àmplia gamma d'antiguitats i peces per a col.leccionistes.

De la seva banda, el responsable de Mercantic, Josep Maria Camps, s'ha mostrat molt satisfet del reconeixement i l'empenta que suposa aquest programa televisiu.

Josep Maria Camp

És un reconeixement a la nostra tasca. Això ens encoratja a continuar treballant.


'Sea, Sun and Bargain Spooting' té un espai en què dos partcipants compren antiguitats assessorats per dos experts per revendre-les. En aquesta ocasió, l'equip del programa va comprar gairabé 30 peces al Mercantic.

Josep Maria Camps ha explicat que el Regne Unit té més afició per les antiguitats que Catalunya.

Josep Maria Camp

Hem de ser conscients que el món de les antiguitats a Anglaterra no és el mateix que el d'Anglaterra.


En la seva estada a Catalunya la cadena britànica també va enregistrar imatges de Barcelona com el Port Vell, La Sagrada Família, La Casa Batlló i Les Rambles.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.