Conesa replica que les línies telefòniques dels sectors 14-18 de Mira-sol s'acabaran de soterrar al desembre


  • Comparteix:

La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, diu que el soterrament de les línies de telèfon dels sectors 14-18 de Mira-sol i Valldoreix-sud acabarà al desembre. Conesa recorda a l'Associació de Veïns Sant Joan que els pals telefònics es retiraran quan s'hagin cablejat els dos centenars d'habitatges de la zona.

La tinenta d'alcalde ha subratllat la complexitat del procés de soterrament de les línies. Conesa ha recordat que els operaris de Promusa han hagut de preparar el sistema de connexió de cadascun dels 200 habitatges de la zona. Segons Conesa, el tipus de connexió al cablejat de telefònica varia segons l'interès del veí, fet que complica el procés.

Mercè Conesa

Per fer les connexions, Promusa ha hagut d'anar casa per casa. Aquesta feina és complexa.


A hores d'ara, la instal·lació del sistema de connexió de cada habitatge ja ha finalitzat. Ara queda pendent que Telefònica faci passar els cables corresponents pels sistemes de cada vivenda.

Finalitzat el procés, Telefònica retirarà el pals de telefonia del sector. Escoltem Conesa, en declaracions al magazín 'Sant Cugat a fons'

Mercè Conesa

Telefònica ha de fer arribar els cables casa per casa. Després, es retiraran els pals de telefonia.


Conesa ha remarcat que l'Ajuntament va cobrar 180.000 euros al veïns per obrir les rases per les quals passaran les línies telefòniques. La tinenta d'alcalde ha negat que la xifra econòmica es refereixi al soterrament de les línies telefòniques, tal com assegura l'Associació de Veïns Sant Joan.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.