Un nadó resulta ferit en caure a la via del tren a l'estació de la Floresta


  • Comparteix:

Un nadó de dos mesos ha resultat ferit aquest dijous en caure a la via de l'estació de la Floresta dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya. Segons recull alguns mitjans escrits d'aquest dissabte, l'infant, que va relliscar del cotxet quan la seva mare es disposava a sortir del comboi del ferrocarril, va ser traslladat a l'Hospital General de Catalunya després de patir diverses ferides superficials al cap i a la cara.

L'agilitat i la rapidesa d'un usuari del ferrocarril han resultat fonamentals per rescatar el nadó. Segons consta a l'informe dels FGC sobre l'accident, la mare i el seu fill, que anava al cotxet, viatjaven en direcció Barcelona quan a les 13.39 hores el tren s'ha aturat a l'estació de la Floresta. La mare ha hagut de recórrer a l'ajuda de dues usuàries per posar el cotxet a l'andana. En l'operació, l'infant ha relliscat i ha caigut a la via. Els viatgers han alertat a crits al maquinista perquè no arrenqués. Mentre el conductor demanava assistència mèdica, un altre usuari ha tret el nadó de la via.

Pocs minuts després que es produís l'accident, la policia local ha traslladat l'infant a l'hospital General de Catalunya amb ferides superficials al cap i a la cara, on ha passat la nit en observació, segons ha informat els FGC.

Diversos usuaris han denunciat que la distància entre l'andana i els ferrocarrils a l'estació de la Floresta és excessiva i que ja s'han presentat diverses reclamacions per tal d'evitar incidents com aquest. Segons el portaveu dels FGC el nadó ha caigut per una separació de 25 centímetres tot i que els marges entre l'andana i el tren en aquesta estació poden arribar als 75 centímetres. De moment, FGC estudia trobar una mesura per millorar aquesta situació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.