La llista d'admesos a les escoles bressol municipals ja es pot consultar


  • Comparteix:

Ja es pot consultar la llista definitiva de l'alumnat admès a les escoles bressol del municipi. El període de formalització de la matrícula s'obrirà el dia 15 i s'allargarà fins el 21 de juny. El nombre de places noves que s'oferten per al curs 2006-2007 és de 170, dividides entre cinc centres públics i un de concertat.

Les escoles bressol municipals que oferten places són la Gargot, el Niu de Mira-sol, la Mimosa de la Floresta, Cavall Fort, Tricicle, l'escola bressol de Valldoreix i la del Centre Parroquial Municipal Nostra Senyora de Montserrat, que és un centre concertat.

El llistat definitiu d'admesos ja es pot consultar, tant a l'Oficina d'Atenció Ciutadana com a Internet, a l'adreça de l'Ajuntament www.santcugat.cat. Del 15 al 21 de juny s'obrirà el període de formalització de la matrícula i s'haurà de fer el pagament del rebut d'escolaritat del mes de setembre de 2006.

Per realitzar els tràmits cal presentar quatre fotos carnet, una fotocòpia del carnet de vacunacions, un certificat mèdic i les dades bancàries. La informació detallada sobre el procés de matriculació es pot consultar a la pàgina web de l'Ajuntament, www.santcugat.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.