L'Ajuntament i la UPC tornen a plantejar el projecte de fer una residència d'estudiants a Sant Cugat


  • Comparteix:

L'alcalde ha rebut a l'Ajuntament el nou rector de la UPC, Antoni Giró

L'alcalde ha rebut a l'Ajuntament el nou rector de la UPC, Antoni Giró

L'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder, i el rector de la Universitat Politècnica de Catalunya, Antoni Giró, han refermat la voluntat de treballar conjuntament i d'ampliar la presència d'aquesta universitat a la nostra ciutat. Un dels projectes que s'ha posat sobre la taula ha estat el de crear una residència d'estudiants al municipi.

L’alcalde, Lluís Recoder, acompanyat de la tinenta d’alcalde de Cultura, Àngels Solé, ha rebut a l'Ajuntament el nou rector de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), Antoni Giró, en un acte al que també hi ha assistit el director de l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès, ubicada a la nostra ciutat.

La trobada ha servit per signar un conveni de col·laboració però sobretot, per refermar la voluntat de les dues parts de treballar conjuntament en projectes d'interès mutu i de potenciar i ampliar la presència d'aquesta universitat al municipi. Així ho ha explicat l'alcalde, Lluís Recoder, que ha destacat per exemple el projecte d'ampliació de l'Escola d'Arquitectura.

Lluís Recoder

Refermar, per les dues bandes, aquestes ganes que tenim de col·laborar. Nosaltres tenim molt interès que la vida universitària tingui més presència a Sant Cugat i ells coincideixen en la idea i volen potenciar l'Escola d'Arquitectura


Dins aquesta voluntat de col·laborar i fer actuacions d'interès per les dues parts, l'alcalde ha tornat a posar sobre la taula el projecte de fer una residència universitària a la ciutat. Una proposta que ja s'havia plantejat en alguna ocasió i que, segons Recoder, ara estudiaran.

Lluís Recoder

A l'Escola d'Arquitectura l'interessa i a nosaltres també perquè representaria que hi hauria estudiants universitaris, no només de la UPC sinó també d'altres que viurien durant l'any a la ciutat i també podríem donar allotjament a persones o entitats que vénen a Sant Cugat


La reunió amb Antoni Giró, que és el rector de la UPC des del 8 de març, ha servit també per signar un conveni de col·laboració entre les dues institucions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.