L'Associació de Propietaris i Veïns de Valldoreix diu que l'alarma pels robatoris continua tot i que els afectats ja no denuncien


  • Comparteix:

El president de l'Associació de Propietaris i Veïns de Valldoreix, Jordi Cufí, assegura que els veïns d'aquesta zona viuen en un estat d'alarma permanent a causa de l'augment de robatoris en vivendes. Cufí denuncia que la presència policial és insuficient i adverteix que les xifres oficials de robatoris no es corresponen a la realitat, perquè els afectats ja no denuncien els delictes.

En una carta publicada aquest dimecres al diari 'La Vanguardia', el president de l'Associació de Propietaris i Veïns de Valldoreix assegura que els assalts a cases són 'pràcticament diaris', tant de dia com de nit, i fins i tot amb els residents a l'interior de la vivenda. Segons Jordi Cufí, la vigilància oficial és 'pràcticament inexistent', amb només un policia local de Sant Cugat destinat a Valldoreix i que desapareix durant la nit.

El representant veïnal afirma que el reforçament de les dotacions de la policia estatal no s'ha traduït en més seguretat a Valldoreix i assegura que els robatoris en domicilis no s'han aturat.

Jordi Cufí

La situació és la mateixa. Ahir i abans d'ahir es van produir dos robatoris més. Caldria posar més mitjans de dissuassió i la justícia hauria de ser més contundent.


En la seva carta, el president de l'Associació de Propietaris i Veïns de Valldoreix adverteix que hi ha alguns veïns que han decidit prendre mesures com dormir amb armes carregades sota el llit. Davant d'aquesta situació, Jordi Cufí demana que els poders públics es comprometin i estableixin un servei de vigilància adequat i eficaç. També reclama penes dissuassòries per als delinqüents i denuncia que molts dels lladres són reincidents.

A més, Jordi Cufí adverteix que els afectats ja no denuncien els robatoris, davant la 'inoperància' de la policia i la justícia.

Jordi Cufí

La gent no ho denuncia perquè no serveix per res. El mateix lladre, al cap de dos dies, roba al veí. No es denuncia, només és una pèrdua de temps.


Segons el president de l'Associació de Propietaris i Veïns de Valldoreix, el nombre real de robatoris és molt superior a la xifra oficial perquè alguns delictes no es denuncien.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.