Augmenta la demanda de llibres de text com a conseqüència de l'increment del nombre d'alumnes


  • Comparteix:

Dilluns comença el curs escolar, i els pares estan realitzant les últimes compres de llibres de text. Enguany, les llibreries de Sant Cugat han notat un augment de la demanda com a conseqüència de l'increment del nombre d'alumnes als centres educatius.

Durant aquests dies, les llibreries de la ciutat estan despatxant una quantitat considerable de llibres de text. En general, aquest any els llibreters esperen que les vendes s'incrementin respecte dels anys anteriors.

Com a causes de l'augment de la demanda, el sector s'apunta l'increment del nombre d'escoles al municipi i el fet que la gent considera innecessari haver d'anar a Barcelona a fer les compres. D'altra banda, són moltes les llibreries que ofereixen ajudes pel finançament dels llibres de text. La gran majoria aplica el descompte del 12% permès pel gremi de llibreters.

Enguany, els preus dels llibres s'han apujat un 6,4%, segons la Federació d'Associacions de Pares d'Alumnes de Catalunya ( FAPAC ). Els cost dels llibres d'educació primària és de 162 euros de mitjana, i els de secundària arriba als 210 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.