L'alcalde diu que el reforçament policial ha frenat els robatoris en vivendes


  • Comparteix:

L'alcalde assegura que des del passat 25 de maig no s'ha registrat cap robatori nocturn al municipi. Lluís Recoder considera que l'arribada de cinc noves dotacions de la policia estatal ha frenat la delinqüència i ha anunciat que es reforçaran les patrulles de nit de la Policia Local a Valldoreix.

Lluís Recoder ha desmentit que només hi hagi un policia municipal a Valldoreix, com ha denunciat públicament el president de l'Associació de Propietaris i Veïns de Valldoreix. Segons l'alcalde, a banda de l'agent exclusivament assignat a aquest territori, la resta de patrulles de la Policia Local també vigilen aquesta zona del municipi. Recoder ha anunciat, a més, que s'intensificaran les patrulles nocturnes de la Policia Local a Valldoreix.

Lluís Recoder

Per la seva extensió i tipus d'urbanisme, a Valldoreix, Mira-sol i la Floresta hem reforçat el dipositiu policial a les nits. De cara al futur volem més patrulles nocturnes a Valldoreix.


Davant l'alarma social generada per les notícies sobre els robatoris aparegudes en les últimes setmanes, Lluís Recoder ha volgut tranquil·litzar els veïns i ha facilitat unes dades que mostren que des del passat 15 de maig no s'ha produït cap robatori nocturn al municipi. Segons Recoder, les cinc patrulles extraordinàries de la policia estatal que han arribat a Sant Cugat davant l'augment de robatoris han donat bons resultats.

Lluís Recoder

El desplegament extraordinari que s'ha fet ha generat inseguretat per als lladres, que han desaparegut. M'agradaria mantenir aquesta situació molt de temps.


De la seva banda, els responsables del Cos Nacional de Policia a Sant Cugat han declinat fer comentaris sobre aquesta qüestió, però fonts de la policia estatal asseguren que des del 24 de maig no s'ha registrat cap robatori en un domicili de Valldoreix. En el mateix període, la policia afirma que només s'ha registrat un robatori en una vivenda de tot Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.