L'alcalde presenta un nou autobús urbà i explica que els usuaris han augmentat un 70%


  • Comparteix:

El nombre d'usuaris del transport urbà de Sant Cugat s'ha incrementat un 70 per cent d'ençà de la posada en marxa, el juliol de l'any passat, de la integració tarifària. Aquestes dades s'han fet públiques durant la presentació del nou vehicle de la línia 1 de Mira-sol que amb capacitat per a 70 viatgers està adaptat per a persones amb mobilitat reduïda.

El nou vehicle disposa d'un sistema de plataforma a la part posterior amb accionament manual que permet a les persones amb problemes de mobilitat accedir al vehicle fàcilment i salvar els passos de vianants elevats.

Amb aquesta nova incorporació, el parc mòbil del transport urbà fa un salt endavant i es disposa en aquests moments del 66% de la flota adaptada amb quatre vehicles totalment adaptats i uns altres dos de semi-adaptats.

Durant la presentació del nou bus, que ha tingut un cost de 162.000 euros, l'alcalde ha explicat que la millora en els autobusos ha anat acompanyada d'un increment notable del nombre d'usuaris. D'ençà de l'entrada en funcionament de la integració tarifària el nombre de viatgers ha augmentat un 70 per cent, dels quals, més de meitat s'han experimentat precisament en la línia de Mira-sol:

Lluís Recoder

Sempre he dit que la integració tarifària ha estat un dels grans guanys de l'àrea metropolitana, però això havia d'anar acompanyat de més mitjans per part de l'Ajuntament


D'altra banda s'ha anunciat que s'està estudiant la creació d'una nova línia d'autobús a les Planes. El nou bus de barri tindrà les mateixes característiques i freqüències de pas del que ja s'ha creat a la Floresta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.