Caixa Sabadell premia amb 6.000 euros un projecte de Creu Roja Sant Cugat-Rubí


  • Comparteix:

L'assemblea de Creu Roja Sant Cugat-Rubí ha rebut 6.000 euros de l'Obra Social Caixa Sabadell per al projecte 'Ajudem-los a comunicar-se', que està dirigit a persones amb malalties neurològiques. L'entitat destinarà aquesta quantitat econòmica a ampliar els tallers i augmentar el nombre d'usuaris.

Al Vallès Occidental, els premiats han estat els projectes 'Banc de préstec', presentat per la Creu Roja de Sabadell i dotat amb 6.000 euros; 'Casal Obert', presentat per l'Associació Vallès Amics de la Neurologia (AVAN) de Terrassa i dotat amb 7.000 euros; i 'Ajudem-los a comunicar-se', presentat per la Creu Roja de Sant Cugat del Vallès-Rubí i dotat amb 6.000 euros.

L'assemblea local destinarà aquests diners a ampliar els tallers que ja existien fins ara, augmentant el nombre de grups i usuaris. Així ho ha explicat el vicepresident de Creu Roja Sant Cugat-Rubí, Enric Martínez, en declaracions al magazín 'Sant Cugat a fons' d'aquesta emissora.

Enric Martínez

Dels prop de 40 projectes presentats, han escollit el nostre. Volem ampliar l'activitat, fer més nivells i potser ampliar el nombre d'usuaris.


El projecte 'Ajudem-los a comunicar-se' s'emmarca en el centre de tractament de malalties neurològiques que hi ha a la Creu Roja de Sant Cugat-Rubí. L'entitat organitza diversos tallers per a persones amb Alzheimer o altres malalties neurodegeneratives.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.