La residència Sant Cugat celebra la reobertura del centre amb una festa


  • Comparteix:

La residència per a la gent gran Sant Cugat, ubicada al carrer Santa Rosa, ha celebrat aquest divendres el seu 14è aniversari i la reobertura del casal després de 4 mesos d'obres. La gent gran de l'espai ha agraït a la llar d'avis de la Parròquia i al Centro Popular Andaluz que hagin acollit les activitats del centre Santa Rosa durant els treballs.

Els actes han començat al matí amb una missa commemorativa de l'aniversari del centre. Posteriorment, ha tingut lloc un concurs i tast de pastissos.

A la tarda, ha tingut lloc l'acte oficial de celebració del 14è aniversari, en el qual la coral de la residència ha ofert un recital de música tradicional catalana.

La festa ha servit per celebrar la reobertura del casal de Santa Rosa després de 4 mesos d'obres. Durant aquest període, la llar d'avis de la Parròquia i el Centro Popular Andaluz han acollit les activitats del casal per a la gent gran.

L'alcalde Lluís Recoder ha agraït la col·laboració de les dues entitats per permetre als avis continuar fent activitats.

Lluís Recoder

Gràcies a aquestes dues entitats han pogut continuar fent les seves activitats.


Per la seva banda, el president del centre Santa Rosa, Josep Tardà, ha fet una valoració positiva de les obres realitzades.

Josep Tardà

Les obres s'han endarrerit, però estem contents pel resultat.


Una xocolatada i la bufada d'espelmes d'un pastís d'aniversari han tancat la celebració






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.