S'aprova provisionalment el projecte de rehabilitació de la masia Torreblanca


  • Comparteix:

La masia Torreblanca envoltada d''okupes' durant un intent de desallotjament

La masia Torreblanca envoltada d''okupes' durant un intent de desallotjament

El projecte de rehabilitació de la masia Torreblanca per convertir-la en un centre juvenil ha rebut l'aprovació provisional. Els usos definitius d'aquest edifici històric s'acordaran conjuntament entre el Consell de Joves i l'Ajuntament.

Després del desallotjament dels okupes de Torreblanca, l'Ajuntament es va comprometre a rehabilitar l'antiga masia i convertir-la en un equipament d'ús juvenil. De moment s'ha aprovat el projecte arquitectònic, que passarà a exposició pública i que compta amb el preacord del Consell local de Joventut.

Com els usos finals encara s'han de concretar, s'han previst sales polivalents on s'hi puguin fer activitats ben diverses. Així ho explica Manel Turon, tècnic de joventut de l'Ajuntament:

Manel Turon

El projecte neix amb l'acord previ del Consell de Joves i més endavant es decidiran els usos finals de la masia


Des de l'any passat, l'antiga masia s'ha convertit en una escola-taller on 24 joves aprenen diferents oficis relacionats amb la construcció. Aquesta escola taller pretén incorporar aquests joves al mercat laboral, i està subvencionada pel fons europeu, a través del Departament de Treball, i per l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.