Ràdio Sant Cugat celebra el 24è aniversari amb un programa especial i moltes novetats

L'emissora aprofitarà aquesta data per presentar les noves sintonies

Societat

Publicat el 12/jun/06 per Miquel Herrada

Ràdio Sant Cugat vol celebrar avui el seu 24è aniversari amb els oients, i per això farà una edició especial del magazín 'Sant Cugat a fons'. Coincidint amb aquesta celebració, l'emissora presentarà noves sintonies i els projectes de la productora multimèdia local. La ràdio regalarà als oients entrades per a l'espectacle de La Cubana, 'Mamá, quiero ser famoso' per commemorar l'efemèride.

L'emissora recordarà l'inici de les seves emissions el 13 de juny de 1982 a les instal·lacions del carrer Sant Antoni. El programa que dirigeix Sílvia González comptarà amb continguts especials per repassar la trajectòria de la ràdio municipal com una entrevista al fundador de l'emissora, Ramon Grau.

El magazín també abordarà els projectes de la productora multimèdia local recentment constituïda a Ràdio Sant Cugat. En un espai del programa, el coordinador de l'OAMCIC, Xavier Fornells, presentarà les noves sintonies de l'emissora i els propers programes especials en motiu de la Festa Major, el referèndum de l'Estatut i els premis Esport en Marxa.

Xavier Fornells

Estem en un procés de convertir la ràdio en una productora multimèdia que ofereix continguts per a ràdio, televisió i Internet.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La unitat mòbil de Ràdio Sant Cugat es traslladarà a Barcelona per apropar a l'audiència l'experiència de diversos exmembres de l'emissora local que ara treballen a Catalunya Ràdio. La ronda de connexions continuarà a Madrid, des d'on la presentadora dels informatius d'Antena 3 i extreballadora de Ràdio Sant Cugat, Susanna Griso, parlarà de la seva experiència a l'emissora local.

Xavier Fornells destaca la formació que ha aportat Ràdio Sant Cugat a periodistes en actiu.

Xavier Fornells

Aquesta emissora és i serà una pedrera de periodistes.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Per celebrar el 24è aniversari de la ràdio, l'emissora sortejarà entre l'audiència entrades per a l'espectacle 'Mamá, quiero ser famoso' de La Cubana. Els oients poden participar al sorteig si truquen al 93.675.15.87 i 93.675.15.88.