23 entitats participen a les Barraques d'enguany


  • Comparteix:

La Comissió de Barraques ha programat més de 20 concerts entre els 2 escenaris d'enguany

La Comissió de Barraques ha programat més de 20 concerts entre els 2 escenaris d'enguany

Més de 20 concerts, activitats diverses i un total de 23 entitats conformaran la programació de l'espai de Barraques de Festa Major d'enguany, que tindrà lloc entre els dies 29 de juny i 1 de juliol al Parc de l'Arborètum. Igual que en anteriors edicions, l'objectiu de la comissió organitzadors és promoure concerts de qualitat que permetin també promocionar grups novells i, especialment, formacions locals.

Malgrat la polèmica que sol generar per part d'alguns veïns i ciutadans de Sant Cugat aquesta activitat i sobretot, la seva ubicació -enguany al Parc de l'Arborètum-, l'espai de Barraques arriba enguany a la seva setena edició i ho fa amb la participació de 23 entitats i un ampli programa d'activitats que inclou més d'una vintena de concerts i propostes diverses com sopars, jocs i campionats diversos, un concurs d'imitació de monòlegs o les actuacions de diferents entitats de cultura popular i tradicional.

Aquest any, l'espai disposarà de 2 escenaris on s'han programat diferents concerts, buscant sempre la qualitat i la promoció de grups locals. Ho ha explicat un dels membres de la Comissió de Barraques, Eloi Alegre.

Eloi Alegre

Com els altres anys, no hem apostat per grans grups i gent coneguda sinó per promocionar la bona música i també formacions locals


Entre els concerts programats a l'escenari gran, destaquen el grup de soul, ska i rockteady 'The Pepper Pots', la formació de rock 'Vértigo', els folk-tecno 'Gadegang' o el grup d'ska 'Skamarlans'.

Des de l'Ajuntament, el tinent d'alcalde de Joventut, Toni Ramon, ha volgut reiterar el suport del consistori a la proposta estrella de Festa Major per als joves, remarcant la implicació de les entitats.

Toni Ramon

Les Barraques els números demostren que és l'activitat estrella per als joves de Festa Major, i sent una activitat gairebé autogestionada per entitats i organitzada per una comissió ciutadana, entenem que hi havíem de donar suport


Ramon ha reiterat que els incidents relacionats amb Barraques o dins aquest espai són molt pocs i que, un any més, es posaran les dotacions policials necessàries per garantir al màxim la seguretat. També ha recordat que la comissió organitzadora s'ha compromès a adoptar mesures com baixar els bats de so, per minimitzar les molèsties als veïns, i que un any més l'Ajuntament farà una campanya a favor d'un consum d'alcohol responsable.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.