Ràdio Sant Cugat i Televisió Sant Cugat faran una cobertura conjunta de la Festa Major 2006


  • Comparteix:

Ràdio Sant Cugat i Televisió Sant Cugat uniran esforços per oferir a la població santcugatenca una àmplia cobertura de la Festa Major 2006. Els dos mitjans unificaran les redaccions i els equips tècnics per fer un seguiment exhaustiu de les celebracions, amb una programació en directe i un plató-estudi a l'aire lliure, a la plaça de l'Om.

L'emissora municipal i la televisió local tornaran a col·laborar per Festa Major, després d'haver realitzat conjuntament un cicle de vuit entrevistes sobre el referèndum de l'Estatut. El coordinador de l'OAMCIC, Xavier Fornells, ha anunciat que els dos mitjans faran una cobertura conjunta per seguir al minut les activitats de la festa grossa de la ciutat.

Xavier Fornells

Ja hem fet una col·laboració pel tema de l'Estatut. Ara farem una nova prova amb una cobertura conjunta per seguir la Festa Major.


Del 28 de juny al 2 de juliol, Ràdio Sant Cugat i Televisió Sant Cugat uniran les redaccions i els equips tècnics i mobilitzaran, en total, unes 40 persones, entre periodistes, productors, realitzadors, operadors de càmera i tècnics de so.

Els dos mitjans modificaran la seva programació habitual i oferiran un format únic amb el títol 'Festa Major 2006'. S'incrementarà el nombre d'hores d'emissió per televisió i Ràdio Sant Cugat tornarà a seguir minut a minut les activitats de la festa a través del 91.5 de la FM i www.radiosantcugat.cat.

A més, durant els cinc dies de festa, s'instal·larà un plató-estudi a l'aire lliure, a la plaça de l'Om, on a partir de les 8 del vespre es realitzarà un resum diari de la jornada i s'entrevistarà els principals protagonistes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.