L'Ajuntament lliura la medalla d'honor de la ciutat a títol pòstum a la família de Jesús Serra Santamans


  • Comparteix:

L'acte de lliurament s'ha fet al Teatre-Auditori, coincidint amb el concert anual que l'asseguradora ofereix als seus clients

L'acte de lliurament s'ha fet al Teatre-Auditori, coincidint amb el concert anual que l'asseguradora ofereix als seus clients

La família Serra i Santamans ha rebut aquest dimecres la medalla d'honor de la ciutat a títol pòstum en un acte al Teatre-Auditori. L'alcalde Lluís Recoder i el fill del fundador de Catalana Occident coincideixen a destacar l'encert de Serra i Santamans en instal·lar la seu central de la companyia asseguradora a Sant Cugat a principis del la dècada dels 70.

L'alcalde ha lliurat la medalla d'honor de la ciutat a la família de Serra Santamans en reconeixement a la vinculació de Catalana Occident amb la nostra ciutat des del punt de vista econòmic. La vinculació va començar a principis dels anys 70 arran de la instal·lació de l'asseguradora a la zona de Can Sant Joan.

L'Ajuntament ha volgut reconèixer també la col·laboració de Serra Santamans en diverses iniciatives de caire social i cultural com la rehabilitació del claustre del Monestir, el suport a l'Orquestra Simfònica Sant Cugat i la col·laboració amb Ràdio Sant Cugat

Lluís Recoder ha destacat la visió de Serra i Santamans en apostar per Sant Cugat.

Lluís Recoder

Va apostar per un ciutat i el temps ha demostrat l'encert de la seva decisió.


El lliurament de la medalla a la família del Serra i Santamans s'havia aprovat per unanimitat al ple municipal i ha tingut lloc en el decurs del concert que la companyia organitza cada any en homenatge als seus clients. L'acte ha començat amb la lectura de dues poesies que va escriure Serra i Santamans i amb la projecció d'imatges del fundador de Catalana Occident.

Posteriorment, l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat, patrocinada per Catalana Occident, ha ofert un concert amb composicions de Mozart, List i Mendelssohn.

El fill de l'expresident de Catalana Occident, Jesús Serra, ha assegurat que l'elecció de Catalana Occident per Sant Cugat va ser un encert.

Jesús Serra

Sant Cugat ha estat model de crexiement perquè manté la qualitat de vida.


Nascut l'any 1911 a Pont de Vilomara, al Bages, Jesús Serra i Santamans va morir ara fa sis mesos. El 1958, va crear un dels principals grups asseguradors de l'Estat, Catalana Occident, arran de la fusió de les companyies La Catalana i Occident. L'empresa va traslladar-se el 1971 a la nostra ciutat, on actualment té encara la seva seu central.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.