Èxit del sopar del soci del Club Muntanyenc


  • Comparteix:

El Club Muntanyenc ha celebrat aquest dissabte el tradicional sopar del soci, el primer amb la nova junta directiva. 150 persones han omplert la terrassa de la seu del club en una festa que segons el seu president, Francesc Duch, ha de servir com a punt de trobada dels membres de les diferents seccions i també de reconeixement als socis més antics.

La seu del Club Muntanyenc ha acollit aquest dissabte un nou sopar del soci que entre altres coses ha servit per homenatjar com cada any els membres que fa 25 i 50 anys que pertanyen al club. Precisament, el regidor de relacions Institucionals, Jordi Puigneró, que ha assistit a la festa, ha destacat la importància de l'entitat a Sant Cugat.

Jordi Puigneró

El Club Muntanyenc és més que un club i ara amb la nova seu és qüestió de treure-li profit amb tot el suport de l'ajuntament.


El Club Muntanyenc, que fa tot just un any que va inaugurar la seva nova seu, ha organitzat aquesta festa per tal de unir els socis de les diferents seccions, tal i com ha destacat el seu president, Francesc Duch.

Francesc Duch

Voldríem que fos un punt de confluència dels diferents grups i seccions.


Enguany uns 150 socis s'han aplegat a la seu del club en la primera festa de la nova directiva.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.