Detenen tres santcugatencs per pintar amb esprai dos vagons de tren a Ripoll


  • Comparteix:

Els Mossos d'Esquadra han detingut tres santcugatencs per haver pintat presumptament dos vagons de tren a Ripoll. Als detinguts se'ls imputa un delicte de danys. Ara han quedat en llibertat a l'espera que se'ls citi a declarar.

Els Mossos d'Esquadra van detenir la matinada de dimecres passat tres veïns de Sant Cugat del Vallès, un dels és quals menor d'edat, un de Cornellà i un de Rubí com a presumptes autors d’un delicte de danys.

Al voltant de dos quarts de tres, mentre agents de la comissaria de Ripoll feien un control preventiu, dins del dispositiu Sedàs, van aturar un vehicle Opel Corsa amb cinc ocupants a l’interior.

Acte seguit, els agents van identificar els ocupants i van escorcollar el vehicle en el qual es van trobar dues bosses d’esport, diverses bosses d’escombraries amb una gran quantitat de pots de pintura tipus esprai nous i utilitzats i diversos guants de làtex.

Arran d'aquesta descoberta els mossos van fer gestions per esbrinar la procedència o el possible ús que els joves podien haver fet del material que duien.

Poc després, els agents van saber que s’havien grafitat dos vagons de tren que estaven estacionats a l'estació de Ripoll i que les pintades eren recents.

Tot seguit els cinc joves - un dels quals té antecedents - van quedar detinguts com a presumptes autors d’un delicte de danys. Després de declarar, van quedar en llibertat a l'espera que l'autoritat judicial els citi a declarar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.