L'Ajuntament subvenciona la Unipau amb 44.000 euros


  • Comparteix:

L'Ajuntament subvenciona la Universitat Internacional de la Pau (Unipau) amb prop de 45.000 euros. La subvenció representa el 10% de la partida de cooperació al desenvolupament del pressupost municipal. El president de la Unipau, Arcadi Oliveres, assegura que la col·laboració del consistori ajuda a consolidar les activitats de l'entitat.

La xifra total de la subvenció és de 44.931euros. La suma econòmica equival al 10% de la partida de cooperació al desenvolupament del pressupost de l'Ajuntament.

En la signatura del conveni, l'alcalde Lluís Recoder ha afirmat que Sant Cugat sent la Unipau com un element propi.

Lluís Recoder

Estem molt satisfets de col·laborar-hi. Sentim la Unipau com a nostra.


La Unipau rep ajudes d'altres administracions com la Diputació de Barcelona i la Generalitat. D'aquesta manera, l'entitat pot organitzar el seminari d'estiu, cicles de lectura, sessions d'hivern i nits temàtiques, entre d'altres accions.

El president d'aquesta entitat, Arcadi Oliveres, ha dit que la col·laboració del consistori ajuda a consolidar les activitats de l'entitat.

Arcadi Oliveres

L'acord consolida la represa d'activitats de la Unipau.


Enguany, el seminari d'estiu de la Unipau, que tindrà lloc del 13 al 19 de juliol, analitzarà les relacions entre les dues ribes de la Mediterrània

D'altra banda, l'Ajuntament entregarà a la família de Frederic Roda, fundador de la Unipau, la medalla d'honor de la ciutat a títol pòstum el 10 de juliol. L'acte tindrà lloc a les vuit del vespre al claustre del Monestir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.