Veïns de Mira-sol i l'estació de Valldoreix també s'interessen per contractar seguretat privada


  • Comparteix:

L'alcalde remarca que a data d'avui la ciutat viu una situació de força tranquil·litat però que respecta la preocupació dels veïns

L'alcalde remarca que a data d'avui la ciutat viu una situació de força tranquil·litat però que respecta la preocupació dels veïns

Els veïns de Monmany han rebut peticions d'assessorament de veïns d'altres zones de la ciutat, com Mira-sol i el barri de darrera de l'estació de Valldoreix, per contractar seguretat privada. De la seva banda, l'alcalde, Lluís Recoder ha reiterat entendre la preocupació dels ciutadans, tot i remarcar que a data d'avui la seguretat ciutadana es troba en una situació de 'raonable tranquil·litat'.

Després que uns 130 veïns de la zona del barri de Monmany de Valldoreix contractessin els serveis d'un empresa de seguretat privada, no només altres ciutadans de Valldoreix sinó també d'altres punts del municipi s'han posat en contacte amb ells per demanar assessorament als responsables de la iniciativa.

Així ho ha explicat el portaveu dels veïns del barri de Monmany, Josep Puig.

Josep Puig

Hi ha el barri de darrera l'estació de Valldoreix, algun barri de Mira-sol, a més d'altres zones com Vallvidrera, Sant Gervasi i Sarrià.


Puig també ha volgut aclarir que la contractació d'empreses de seguretat privada no té l'objectiu de vigilar els carrers, sinó vigilar les cases d'aquells que s'han adherit al servei.

De la seva banda, l'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder, ha reiterat que la seguretat a la via pública l'han de garantir les forces públiques, tot i afirmar que respecta la postura dels veïns.

Lluís Recoder

L'obligació és dels poders públics. Ara bé, quan hi ha persones que tenen sensació de por subjectiva i entenen que d'alguna manera s'han de protegir, nosaltres no tenim dret a dir res.


A més, Recoder ha assegurat que, gràcies al reforç policial, la seguretat ciutadana a Sant Cugat està en una situació més que de 'raonable tranquil·litat' , tot i que la sensació d'inseguretat encara estigui latent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.