Música i petards protagonitzen una revetlla de Sant Joan que es tanca sense incidències destacades a Sant Cugat

Societat

Publicat el 24/jun/06 per Ester Castanyer

La revetlla de Sant Joan s'ha viscut enguany amb molta tranquil·litat i sense incidències destacades a la nostra ciutat. Segons fonts de la policia local, la nit ha transcorregut amb molta normalitat i només s'han registrat alguns fets com 4 petits incendis a contenidors o un parell d'accidents de trànsit que han ocasionat ferits lleus.

Aquest any, els coets i els petards i les coques i el cava han estat els principals protagonistes d'una revetlla de Sant Joan on ha predominat la tranquil·litat i la manca d'incidències destacables.

Així ho han assegurat des de la policia local, que han confirmat que la nit ha estat marcada per la normalitat i que només s'han produït alguns fets puntuals com 4 petits incendis en contenidors, una bústia i un vehicle malmesos per petards i dos accidents de trànsit que han provocat algun ferit lleu.

D'aquesta manera, s'ha tancat una festa que a la nostra ciutat ha estat amenitzada enguany pel ritme de l'Orquestra Musicàlia, que ha fet les delícies de tots aquells santcugatencs que s'han apropat al Parc de Ramon Barnils. També diversos barris del municipi i els 3 districtes han volgut celebrar la revetlla amb concerts per als més joves o amb els habituals sopars de germanor que organitzen els casals de la gent gran, entre d'altres propostes.

Amb la revetlla de Sant Joan, els santcugatencs han començat, a més, a fer boca per la Festa Major de la ciutat, que començarà el proper dimecres, 28 de juny, i s'allargarà fins el diumenge 2 de juliol amb més de 200 activitats per a tots els gustos i totes les edats.