L'Ajuntament reforça la campanya de civisme amb espots als cinemes i a la televisió


  • Comparteix:

Cinc espots audiovisuals reforçaran el programa de civisme de l'Ajuntament a partir del mes de juliol. Els anuncis, que es podran veure a les sales de cinema del municipi i a la televisió local, se centraran en els principals eixos temàtics del programa, entre els quals hi ha el soroll, l'aparcament en doble filera i la recollida de les caques de gos.

Els anuncis, dissenyats per l'empresa Kunste, parteixen de la imatge dels pictogrames que il·lustren el programa de civisme, la segona fase del qual es va engegar fa prop d'un any. L'objectiu dels espots, que duren entre 20 i 25 segons, és reforçar l'eix de sensibilització i comunicació. El regidor de Civisme, Jordi Puigneró, explica que els anuncis aborden els principals ítems del programa d'una manera divertida i un pèl irònica.

Jordi Puigneró

Volíem que els anuncis tinguessin bon rotllo. És una manera de fer reflexionar els ciutadans d'una manera graciosa.


Els cinc anuncis informen de la recollida domiciliària de voluminosos i de la necessitat de respectar el descans nocturn. També adverteixen que aparcar en doble filera té una sanció de 90 euros i que és obligatori dipositar les bosses de brossa dins del contenidor. L'últim espot recorda que cal recollir les defecacions dels gossos.

Els anuncis es començaran a veure al juliol abans de les pel·lícules que es projectin als dos cinemes del municipi. També es podran veure en diferents espais de Televisió Sant Cugat i a la pàgina web de l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.