L'equip de govern continua buscant operador per a la piscina de Mira-sol i rebutja fer-la al costat del casal


  • Comparteix:

El PSC demana que es traslladi a la zona del casal

El PSC demana que es traslladi a la zona del casal

El PSC demana ara que la piscina de Mira-sol es construeixi al costat del casal cultural del districte i no al costat del CEIP Catalunya, tal com va acordar per unanimitat el ple municipal. En el consell de districte de Mira-sol, els socis de l'equip de govern, CiU i ERC, rebutgen replantejar el projecte del complex esportiu.

El regidor i representant del PSC al consell de districte, Jordi Menéndez, ha demanat que la piscina de Mira-sol es construeixi al costat del casal cultural del districte i no a un solar proper al col·legi Catalunya, tal com es va acordar al ple municipal.

Menéndez ha recordat que el PSC era partidari de construir la piscina a tocar del casal ja que facilitaria l'establiment de relacions entre les entitats del districte. No obstant això, el PSC va cedir en favor de l'altra proposta en benefici del consens entre les forces polítiques.

El representant del PSC ha lamentat que l'equip de govern hagi començat a buscar operadors per a la gestió de les instal·lacions sense haver convocat encara un concurs públic.

El socialista ha assegurat tenir sospites de la inviabilitat econòmica del complex esportiu. Menéndez considera que el retard en l'inici de les obres seria un aval per a l'equip de govern per traslladar el projecte de la piscina al barri de Can Mates.

Jordi Menéndez

Sospitem que el retard en l'inici dels treballs vol demostrar que no és viable un centre esportiu al costat del col·legi Catalunya.


La proposta de Menéndez ha topat amb el posicionament negatiu dels socis del govern municipal. El membre de la federació nacionalista al consell de districte, Jordi Joly, i el representant d'ERC, Toni Ramon, han remarcat que la piscina i el centre esportiu es construiran als terrenys que va acordar el ple municipal per unanimitat.

Per la seva banda, el president de consell de districte i regidor d'Esports, Xavier Cortés, també ha rebutjat que es modifiqui la ubicació prevista per la construcció del complex esportiu al costat del col·legi Catalunya. Cortés ha explicat que l'equip de govern continua buscant un operador que s'encarregui de la gestió de l'espai esportiu.

El regidor també ha negat que es vulgui ubicar la instal·lació al barri de Can Mates, tal com ha insinuat Jordi Menéndez.

Xavier Cortés

El retard no pretén avalar - com diu vostè- que hi hagi un lloc millor per ubicar el centre esportiu.


Alguns dels veïns presents al consell de districte han mostrat els seu desconcert per la discussió sobre la ubicació del complex esportiu de Mira-sol.

El ple va aprovar per unanimitat el juny de l'any passat construir un complex esportiu amb piscina a Mira-sol, en un solar municipal proper al CEIP Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.