El Banc de Sang i Teixits fa una crida a donar sang abans de marxar de vacances d'estiu


  • Comparteix:

El Banc de Sang i Teixits de Catalunya fa una crida a donar sang per fer front a l'escassetat de les reserves i a l'augment de la demanda durant els mesos d'estiu. Amb aquest objectiu, el Banc organitzarà aquest dijous una jornada extràordinaria a la seu de la Creu Roja de Sant Cugat.

Des del Banc de Sang recorden que és molt important que les reserves es mantinguin i es vagin renovant en tot moment, ja que ni la sang ni els seus derivats es poden conservar de forma indefinida. Per això, és necessari que durant tot l'any hi hagi donacions, inclosos els mesos d'estiu, quan la gent se'n va de vacances i augmenta la demanda. Així ho explica el sots-president de la Creu Roja de Sant Cugat-Rubí, Enric Martínez.

Enric Martínez

La gent està de vacances, lluny de casa seva, i trenca l'hàbit de donar sang. A més, es produeixen més accidents.


És per això que el Banc de Sang i Teixits ha organitzat una jornada extràordinaria de donació de sang abans del mes d'agost, per tal que la ciutadania pugui fer les seves donacions abans de marxar de vacances. La jornada s'ha previst per aquest dijous a la seu de la Creu Roja, al carrer Sant Juli número 2, de 5 de la tarda a 9 del vespre. Enric Martínez.

Enric Martínez

Aquest any volem avançar-nos al mes més perillós, que és l'agost, i augmentar les reserves abans.


Els organitzadors esperen que aquesta segona edició de la jornada extraordinaria de donació al juliol sigui un èxit i preveuen superar les 50 donacions que van rebre l'any passat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.