L'Escolania de Montserrat enregistra un disc de nadales al Teatre-Auditori

Societat

Publicat el 11/jul/06 per Blanca Riquer

Els escolanets de Montserrat han escollit el Teatre-Auditori de Sant Cugat per gravar el seu nou disc de nadales, que sortirà a la venda a l'hivern. Un total de 38 nois, d'entre 10 i 14 anys, han sumat les seves veus a aquest projecte, que s'ha acabat d'enregistrar la setmana passada a la nostra ciutat.

Després d'una setmana intensa amb una mitjana de gravació de cinc cançons al dia, l'Escolania de Montserrat ha enllestit al Teatre-Auditori l'enregistrament d'un nou disc que sortirà al carrer pel Nadal. Per a la majoria dels 38 nois d'entre 10 i 14 anys implicats en el projecte, es tracta del seu primer disc de nadales.

També ha estat nova l'experiència de realitzar la gravació al Teatre-Auditori de Sant Cugat, ja que l'Escolania acostuma a gravar aquests productes a l'abadia de Montserrat. L'arribada de l'estiu i dels autocars plens de turistes al temple ha obligat a traslladar l'enregistrament fins a la nostra ciutat.

La tinenta d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, s'ha mostrat molt satisfeta pel fet que l'Escolania hagi triat el Teatre-Auditori per fer la gravació del seu disc.

Àngels Solé

No cal dir que la gravació ha estat meravellosa. A més, és una ocasió fantàstica per treballar amb un públic diferent al Teatre. Mai havien vingut i això és positiu.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El compacte és una compilació de 15 nadales dels anys 60, obra del mestre Francesc Civill. El disc està produït per Discos Abadia de Montserrat i TVC Edicions, i compta amb la participació de l'Orquesta Julià Carbonell de les terres de Lleida.