Els robatoris amb força en vivendes baixen un 12% des de principis d'any, tot i que pugen els assalts nocturns


  • Comparteix:

Els robatoris amb força en vivendes han disminuït un 12% en el que portem d'any, tot i que els assalts nocturns a cases han crescut en aquest període. Així ho ha explicat el comissari de la policia estatal a Sant Cugat, Vicente Carvallo, que ha afegit que des del 24 de maig un total de 9 patrulles vigilen el municipi durant les nits. Des de principis de mes, el Cos Nacional de Policia ha incorporat 10 nous funcionaris en pràctiques.

L'alarma social provocada per la suposada 'onada de robatoris' viscuda en les últimes setmanes en alguns punts del municipi es contradiu amb les dades oficials facilitades per la policia estatal. Segons el Cos Nacional de Policia, el nombre de robatoris amb força en vivendes no només no s'ha incrementat des de principis d'any, sinó que ha disminuït un 12%. En declaracions al magazín 'Sant Cugat a Fons', el comissari de la policia estatal a Sant Cugat, Vicente Carvallo, ha reconegut, però, que els assalts nocturns sí que s'han incrementat en aquest període a la nostra ciutat.

Vicente Carvallo

En el que portem d'any, els robatoris amb força a vivendes s¡han reduït més d'un 12%. Tot i així, aquest any han crescut els robatoris nocturns.


El comissari Carvallo assegura que el reforçament de la plantilla policial en els últims mesos ha contribuït a augmentar la seguretat ciutadana. En aquest sentit, el comandament policial ha explicat que des de principis de juliol s'han incorporat a la plantilla del Cos Nacional de Policia a Sant Cugat 10 nous agents en pràctiques, i ha afegit que la Brigada Provincial de Policia Judicial de Barcelona reforça les tasques de vigilància a la nostra ciutat.

Carvallo ha indicat que des de finals de maig, quan es va detectar un augment dels robatoris en vivendes, un total de 9 patrulles vigilen el municipi durant les nits.

Vicente Carvallo

Des del 24 de maig, hi ha 9 patrulles cada nit a Sant Cugat. Quan vam detectar el problema, vam augmentar les patrulles.


El comissari Carvallo ha tornat a demanar la col·laboració ciutadana per prevenir possibles delictes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.