TVE a Sant Cugat produirà el 23% de les hores de producció pròpia de la cadena


  • Comparteix:

El centre de producció de TVE a Sant Cugat assumirà el 23% de les hores de producció pròpia de la cadena, segons consta al pla de sanejament acordat entre la SEPI, l'ens públic i tots els sindicats. Sant Cugat tindrà capacitat de decisió, organització i control de la producció de programes infantils i del canal Teledeporte.

Tots els sindicats han signat aquest dimecres l'acord per reestructurar l'ens públic RTVE. En total, s'han acordat 4.150 baixes voluntàries a través de prejubilacions i baixes incentivades. Les condicions econòmiques de les baixes, però, encara estan pendents de negociar-se.

El nou model de RTVE comptarà amb una plantilla de 5.900 treballadors fixes i 500 temporals. Això suposa que no es poden superar el 10% dels contractes eventuals. Els treballadors fixes amb una antiguitat superior als 6 anys i que tinguin 52 o més anys podran acollir-se a les prejubilacions. La resta es podrà acollir a una baixa voluntària incentivada.

Pel que fa al centre de producció de Sant Cugat, l'acord signat preveu que el 23% de la producció pròpia de la televisió pública es faci des de la nostra ciutat. El centre de Sant Cugat tindrà capacitat de decisió, organització i control de la producció de programes infantils i del canal Teledeporte. L'acord fixa en 8.200 les hores de producció pròpia a partir del 2007 en els canals TVE1, TV2 i Teledeporte.

L'acord marc signat aquest dimecres diu que es garantirà l'existència d'una estructura territorial de ràdio i televisió que realitzi la funció de 'cohesió i vertebració territorial en l'àmbit de la comunicació'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.