Sant Cugat celebra diumenge el Dia Sense Cotxes i es tallarà al trànsit el centre urbà


  • Comparteix:

El Dia Sense Cotxes es fa a tota la UE

El Dia Sense Cotxes es fa a tota la UE

Sant Cugat se suma a la celebració diumenge del Dia Europeu Sense Cotxes amb la posada en marxa d'un trenet gratuït i el tall al trànsit dels principals carrers del centre. Els actes, que compten amb una bicicletada popular a la Plaça Octavià, volen sensibilitzar la ciutadania en l'ús del transport públic.

Sota el lema "A ciutat sense el meu cotxe" l'ajuntament s'ha adherit a la campanya per fomentar el transport públic i evitar l'ús del cotxe privat. Segons el regidor de Mobilitat, Jordi Ferrés, la jornada de demà permetrà veure que els ciutadans poden traslladar-se més còmodament si s'obliden del vehicle privat.

Jordi Ferrés

L'objectiu del Dia Sense Cotxes és conscienciar a la població que és possible moure's sense necessitat d'utilitzar el vehicle privat


El trenet gratuït, que circularà tant dissabte com diumenge i una bicicletada diumenge a les 11 del matí són alguns dels actes més destacats. La bicicletada transcorrerà pels carrers que podrien incorporar en un futur molt immediat un carril-bici.

El regidor de Mobilitat, Jordi Ferrés, assegura que el dia d'avui forma part d'una aposta decidida de Sant Cugat pel transport públic. Ferrés explica els motius que han provocat que els usuaris del transport públic s'hagin incrementat en un 70 per cent des del juliol de l'any passat.

Jordi Ferrés

Cada cop la gent de Sant Cugat utilitza més el transport públic com a conseqüència de la integració tarifària i de l'increment dels mitjans


A la fi de la bicicletada els participants podran gaudir d'una xocolatada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.