CGT denuncia l'incompliment de la Llei Postal al Ministeri de Foment


  • Comparteix:

La Confederació General del Treball (CGT) denuncia que Correus de Sant Cugat acumula 135.000 objectes postals sense repartir. El sindicat ha denunciat davant el ministeri de Foment el reiterat incompliment de la Llei Postal per part de l'ens públic a la nostra ciutat i reclama que es cobreixin les 17 places que falten a Sant Cugat i que es millori el sistema de contractació.

Després d'un any de contínues queixes per part de la Confederació General del Treball de Catalunya (CGT) pel que consideren la incapacitat dels directius de Correus de solucionar els problemes que han provocat un deteriorament de Correus de Sant Cugat, aquest sindicat s'ha vist forçat a denunciar la situació d'incompliment de la Llei Postal al Ministeri de Foment.

Des de la CGT recorden que des de gener del 2005, treballen amb l'Ajuntament per intentar millorar la situació que viu Correus al municipi. Diverses trobades entre l'alcalde, Lluís Recoder; diferents membres de la CGT i de treballadors de Correus a la ciutat no han pogut impedir però que actualment aquest ens públic acumuli 135.000 objectes postals sense repartir als seus propietaris.

El motiu d'aquest endarreriment es deu als problemes de contractació que, segons la CGT, té l'empresa així com al dèficit de treballadors. Així ho ha explicat la secretària d'organització CGT-Correus, Eva Sánchez.

Eva Sanchez

Volem que qualsevol ciutadà rebi el seu correu diari, de dilluns a divendres i no el que està passant a Sant Cugat.


Sánchez, també ha explicat que rebre el correu a diari és un dret que tenen els ciutadans i que la situació que viuen els santcugatencs s'ha de millorar com també cal millorar el sistema de contractació del que disposa l'ens públic.

Eva Sanchez

Actualment Correus té um sostre de contractació molt precari i hi ha moments sense personal suficient. HI ha una falta d'aproximadament 17 treballadors, 15 de repartició ordinària i 3 d'urgent. S'està estafant un servei del client i uns drets que ha de tenir visqui on visqui.


L'acumulació dels 135.000 objectes postals estan afecten, segons dades del CGT, a unes 75.000 persones aproximadament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.