L'alcalde torna a reclamar millores a Correus i denuncia que els dèficits del servei perjudiquen la competitivitat de les empreses


  • Comparteix:

El portaveu de l'ens postal a Catalunya diu que el servei a la nostra ciutat és 'acceptable' i denuncia que les queixes dels sindicats responen a 'interessos propis'

El portaveu de l'ens postal a Catalunya diu que el servei a la nostra ciutat és 'acceptable' i denuncia que les queixes dels sindicats responen a 'interessos propis'

El portaveu de Correus de Catalunya, Vicenç Ibáñez, ha qualificat d'acceptable el servei que actualment presta l'ens públic postal al nostre municipi. Ibáñez ha afirmat que les queixes d'UGT i CGT són una excusa per afavorir interessos propis d'aquests sindicats. De la seva banda, l'alcalde de la ciutat, Lluís Recoder, ha responsabilitzat la ministra de Foment, Magdalena Álvarez, i el president del govern central, José Luis Rodríguez Zapatero, de la mala gestió d'aquest servei.

Després de les queixes que els sindicats UGT i CGT han fet en el darrers dies alertant de la situació de caos organitzatiu i manca de personal que viu el servei de Correus a Sant Cugat, el portaveu de l'ens públic a Catalunya, Vicenç Ibáñez, ha reconegut que actualment hi ha alguns problemes de personal derivats de l'època estiuenca, però ha afegit que en general es pot parlar d'un servei 'acceptable'. Ibáñez ha assegurat que durant aquests mesos, Correus disposa de 50 places per substituir però ha indicat que ara només en queden 6 per cobrir.

Vicenç Ibáñez ha explicat que aquesta situació és molt comú en aquesta època, igual que al Nadal, perquè són temporades de molta feina. El portaveu de Correus a Catalunya ha afirmat que els sindicats UGT i CGT estan utilitzant aquestes crítiques per menystenir el conveni col·lectiu, que aquestes organitzacions no han subscrit però que es va aprovar al juny amb el suport dels sindicats majoritaris.

Vicenç Ibáñez

És una situació que es dóna a l'estiu i aquests sindicats, especialment UGT, ho estan utilitzant per tirar per terra el recent conveni col·lectiu al que estan subscrits altres sindicats majoritaris des del mes de juny.


D'altra banda, l'alcalde de la ciutat, Lluís Recoder, que considera que els dèficits en el servei de correus perjudiquen seriosament la competitivitat de les empreses santcugatenques, ha responsabilitzat directament la ministra de Foment, Magdalena Álvarez, i el president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, de la mala gestió d'aquest servei.

Lluís Recoder

Això és responsabilitat de Correus de Sant Cugat, Correus Catalunya, de la Ministra de Foment i del president del Govern espanyol. Si us plau, que adoptin mesures! Sant Cugat té dret a tenir un bon servei de correus.


Recoder ha enviat aquest divendres una carta al subdirector general de Serveis Postals del Ministeri de Foment, Modesto Robledo, per advertir que 'les mesures que el Ministeri diu haver adoptat per millorar el funcionament de Correus no han donat, a dia d'avui, el resultat previst'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.