La Festa Major de Mira-sol s'acomiada amb una elevada participació però amb la commoció per la mort d'un nen de 9 anys


  • Comparteix:

La Festa Major de Mira-sol ha finalitzat aquest diumenge amb l'actuació dels castellers de Sant Cugat i un recital d'havaneres a càrrec del grup Vallparadís a l'esplanada del Casal de Cultura. Un any més, els mirasolencs han participat activament en les activitats que enguany ha organitzat la Penya 195. La celebració d'enguany, però, ha quedat entelada per l'accident que divendres va provocar la mort d'un nen de 9 anys als carrers del districte.

Tot i que la Festa Major va començar el passat 8 de juliol amb la representació de l'obra 'Historietes', a càrrec de Mira-sol Teatre, el gruix de les activitats festives d'enguany han tingut lloc aquest cap de setmana.

Durant la tarda-nit de divendres, els més joves han pogut practicar esports de petit format i gaudir de 'La Nit Jove' i d'un concert que s'ha allargat fins ben entrada la matinada. El plat fort de dissabte, en canvi, ha estat la botifarrada popular que ha tingut lloc a l'esplanada del Casal de Cultura, on s'hi han aplegat més d'un miler de mirasolencs que han consumit, en poques hores, les 1.500 botifarres cuinades per a l'ocasió. Segons l'alcalde, Lluís Recoder, aquesta massiva afluència de públic a la botifarrada demostra que els mirasolencs no només viuen, sinó que també gaudeixen del seu barri.

Lluís Recoder

L'explanada del Casal està plena de gent. I això és bo perquè vol dir que la gent disfruta del barri i del poble. Aquest és el model de ciutat que a mi m'agrada. La gent no només viu, sinó que gaudeix de Mira-sol.


Les activitats festives han contiunat aquest diumenge amb un espectacle de titelles i un aperitiu popular, entre d'altres. El punt àlgid de la jornada, però, ha arribat a la tarda amb l'actuació dels Castellers de Sant Cugat, que han estat acompanyats pels Castellers de Sabadell i els Marrecs de Salt, i amb el recital d'havaneres a càrrec del grup Vallparadís.

L'organització ha fet un balanç positiu de la Festa Major d'enguany i ha destacat el gran civisme dels veïns. Escoltem la membre de la Penya 195, Carme Saval.

Carme Saval

Els mira-solencs han tornat a venir. Estem fent una lliçó de civisme estant aquí per compartir les nostres emocions i sentiments.


La celebració d'aquest any s'ha vist alterada però per la desgraciada mort, la matinada de dissabte, d'un nen de 9 anys veí de Mira-sol que va ser atropellat quan passejava en bicicleta pel passeig del Nard. Davant d'aquesta situació, la comissió de festes va suspendre la bicicletada popular, prevista per dissabte al matí. A la resta d'activitats, que s'han desenvolupat amb absoluta normalitat, s'ha fet un minut de silenci en record de la víctima i la seva família.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.