L'EMD estudia mecanismes de pagament per als veïns de fora de Valldoreix que aparquin a l'estació dels FGC


  • Comparteix:

L'objectiu de la mesura és acabar amb el col·lapse que pateix aquest aparcament

L'objectiu de la mesura és acabar amb el col·lapse que pateix aquest aparcament

L'EMD estudia mecanismes perquè els veïns de fora de Valldoreix que utilitzin l'aparcament de l'estació hagin de pagar. D'aquesta manera es vol posar fi al col·lapse que pateix aquest equipament. L'entitat ha constituït una comissió política i tècnica per decidir el model de gestió del futur aparcament. Un dels vocals de l'equip de govern, el republicà Narcís Clavell, s'ha oposat frontalment al projecte i ha dit que la gratuïtat per als valldoreixencs no ha de ser l'objectiu de la mesura.

La Junta de Veïns de l'EMD ha aprovat l'inici d'un expedient d'activitat econòmica per gestionar l'aparcament de l'estació de Valldoreix. L'objectiu inicial marcat per la presidenta de l'EMD, Montserrat Turu, és buscar mecanismes per garantir que els valldoreixencs puguin aparcar gratuïtament en aquest espai, mentre que els veïns de fora del territori haurien d'abonar alguna quantitat.

Carles Cabanas

És quelcom important pel municipi. Va més enllà d'una col·lecció particular. Està molt bé que el municipi hi posi la seva part de treball.


Tots els grups polítics representats a la Junta de Veïns de l'EMD han donat suport a la proposta, que preveu la creació d'una comissió política i tècnica paritària per discutir les possibles opcions per solucionar el problema del col·lapse de l'aparcament de l'estació.

Un dels vocals de l'equip de govern, el republicà Narcís Clavell, s'ha desmarcat però de la decisió i hi ha votat en contra. Clavell diu que la gratuïtat per als valldoreixencs no ha de ser l'objectiu de la mesura i considera que la seva proposta, que l'equip de govern va rebutjar, era millor.

Montserrat Turu

Inicialment ens plantegem estudiar la forma que aquest aparcament sigui gratuït per a la gent de Valldoreix i de pagament per als de fora.


Clavell ha remarcat que el seu vot negatiu no pretén perjudicar l'equip de govern, i ha indicat que s'hauria abstingut si l'aprovació de la proposta no hagués estat garantida pel suport dels vocals de l'oposició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.