Els Bombers diuen que es podria millorar l'atenció en accidents si se'ls avisés abans


  • Comparteix:

El cap del Parc de Bombers de Sant Cugat-Rubí, Jordi Pallejà, considera que es podria millorar l'atenció en accidents de trànsit si es donés avís als Bombers des del primer moment. Pallejà recorda que ells disposen de vehicles i personal amb formació sanitària que pot donar atenció als ferits en cas que l'ambulància trigui.

Els Bombers de Sant Cugat - Rubí han atès durant els 6 primers mesos d'aquest any un total de 264 serveis al nostre municipi, dels quals 81 han estat per incendis forestals, d'habitatges o d'indústries.

Altres serveis destacats han estat aquells relacionats amb les assistències tècniques urgents o amb els accidents de trànsit, que ha suposat un total 41 sortides a la nostra ciutat.

Precisament, i en relació a aquests serveis, el cap del Parc de Bombers de Sant Cugat-Rubí, Jordi Pallejà, ha apuntat que la gestió podria millorar-se i ha instat els responsables municipals a avisar-los des del primer moment. En declaracions al magazín 'Sant Cugat a fons', Pallejà ha recordat que el cos de Bombers disposa de vehicles i personal preparat per atendre els ferits, en cas que l'ambulància arribi amb retard.

Jordi Pallejà

Sempre hauriem de ser avisats tot just produir-se l'accident, ja que de totes maneres se'ns avisa més tard per netejar la calçada. Si triga l'ambulància la gent estarà atesa per professionals com som nosaltres.


Jordi Pallejà també ha remarcat la importància d'iniciatives com el Curs Bàsic de Prevenció i Extinció d'Incendis Forestals per voluntaris ocasionals que ha organitzat l'Ajuntament aquest passat dissabte a la Casa de Cultura. El Cap del Parc de Bombers confia en la validesa d'aquest curs per tal de conscienciar els ciutadans sobre el risc dels incendis i en la seva eficàcia a l'hora de crear nous voluntaris que puguin actuar davant una emergència.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.