L'Ajuntament envia als ciutadans un fulletó amb informació sobre l'ampliació dels serveis sanitaris


  • Comparteix:

Entrada del nou CAP de Valldoreix

Entrada del nou CAP de Valldoreix

L'Ajuntament i el Servei Català de Salut han engegat una campanya per informar els ciutadans dels canvis que s'introduiran en el mapa sanitari amb l'entrada en funcionament del CAP de Valldoreix, el 14 d'octubre. Aquesta setmana s'han reunit amb representants farmacèutics i veïnals i a partir d'avui tots els ciutadans rebran una carta informativa.

L'objectiu és explicar les millores i canvis que implicarà l'entrada en funcionament del segon CAP. L'ampliació del serveis sanitaris suposa, alhora, una nova distribució de la població amb l'objectiu de donar un servei més ràpid i més proper al ciutadà. L'objectiu és que els ciutadans puguin accedir al seu mateix el mateix dia o en un termini màxim de 48 hores. La tinent d'alcalde de Serveis Generals, Mercè Conesa, explica quins criteris se seguiran a l'hora de redistrbuir els ciutadans.

Mercè Conesa

Ara ens trobarem que tindrem dos Centres d'Atenció Primària i haurem de distrubir la població entre els dos


Amb el nou CAP de Valldoreix l'atenció sanitària de la ciutat fa un salt endavant i s'incorporen noves especailitats com ara traumatologia, oftalmologia, neurologia i cirurgia menor. L'objectiu segons Mercè Conesa és acostar, cada vegada més, les especialitats a la ciutat.

Mercè Conesa



Els sancugatencs rebran durant tota aquesta setmana i la vinent una carta personalitzada on s'informarà del centre de referència i del metge assignat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.