La consellera de Salut diu que la primera pedra del tercer CAP es posarà com a màxim el proper maig


  • Comparteix:

El nou equipament comptarà també amb una oficina de l'Agència de Protecció de la Salut que donarà servei a la demarcació de Terrassa

El nou equipament comptarà també amb una oficina de l'Agència de Protecció de la Salut que donarà servei a la demarcació de Terrassa

Les obres del tercer centre d'assistència primària de Sant Cugat començaran, com a màxim, al maig de l'any vinent al nou barri de Can Matas. Així ho ha anunciat la consellera de Salut, Marina Geli, durant la inauguració de les noves dependències del CAP de Salut Mental. Geli ha avançat també que el 3er CAP inclourà una oficina de l'Agència de Protecció de la Salut que donarà servei a tota la demarcació de Terrassa.

En resposta a la demanda de l'alcalde Recoder perquè es comencin el més aviat possible les obres del futur CAP de Can Matas, la consellera de Salut ha anunciat aquest divendres que, com a màxim, la primera pedra d'aquest tercer CAP es posarà al maig del 2007 i, si pot ser, avanç.

Marina Geli ha assegurat que actualment s'està treballant en el projecte funcional del futur equipament i ja ha avançat que el mateix edifici acollirà una oficina de l'Agència de Protecció de la Salut que haurà de donar servei a tota la demarcació de Terrassa.

Marina Geli

Abans del maig, com a molt tard al maig, posarem la primera pedra del tercer centre de salut de Sant Cugat. I nosaltres estem treballant en el pla funcional d'aquest centre perquè sigui una mica més gran i incorpori l'oficina de part del Vallès de l'Agència de Protecció de la Salut


Les paraules de la consellera han estat ben rebudes per l'alcalde de Sant Cugat, que ha recordat la necessitat que aquest equipament pugui entrar en servei a curt termini i evitar així que el creixement de la ciutat acabi comportant 'estretors' en el sistema sanitari públic.

Lluís Recoder

Jo tenia ganes de sentir un compromís públic per part de Departament i de la consellera. Fa molt de temps que hi estem treballant i que vam cedir el terreny, i el Servei Català de la Salut coneix perfectament les necessitats i les previsions de creixement de Sant Cugat


Lluís Recoder també s'ha felicitat del fet que el tercer CAP aculli una nova oficina de l'Agència de Protecció de la salut, un tema en el que l'àrea de Sanitat del consistori feia temps que treballava, però ha remarcat que això no compensa el fet que l'hospital de referència de Sant Cugat, Rubí i Castellbisbal no s'ubiqui finalment a la nostra ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.