Tubau respon a la petició de dimissió que li ha fet el PSC i diu que continuarà en el seu càrrec


  • Comparteix:

El regidor d'Instal·lacions Esportives, Jaume Tubau, ha respost la petició de dimissió que li han sol·licitat els socialistes i ha assegurat que no abandonarà el seu càrrec. Tubau ha dit que aquest mandat 'marcarà un abans i un desprès' pel que fa a la construcció d'instal·lacions esportives a Sant Cugat i que això posa nerviós al PSC. El regidor d'Instal·lacions Esportives ha manifestat que ningú de l'equip de govern dimitirà perquè tenen 'més força que mai'.

Segons Tubau, 'és evident que el PSC ha començat la campanya electoral perquè no té res més a fer'.

Jaume Tubau

Nosaltres no dimitirem perquè ens sentim més forts que mai i continuarem fent feina


El regidor ha dit que mentre el PSC critica l'equip de govern treballa i construeix equipaments, com 'piscines, camps de futbol, pavellons i moltes coses més'. Jaume Tubau ha dit que està segur que la gent de l'esport de Sant Cugat 'està orgullosa de la feina que fa l'equip de govern'.

Tubau també s'ha referit a la suposada manca d'entesa entre la seva àrea i la regidoria d'esports, i a la manca de diàleg amb les entitats. Segons ha dit, és fals que no hi hagi coordinació entre les dues regidories i és també fals que no hi hagi hagut diàleg i consens amb les entitats esportives.

Tubau ha dit que l'equip de govern no es posa nerviós i continuarà fent feina, motiu pel qual no dimitirà.

Jaume Tubau

El PSC no té gaire feina a fer, però nosaltres continuarem treballant per dotar de més i millors infrastructures a Sant Cugat i fer que en aquest tema hi hagi un abans i un desprès d'aquest mandat


Jaume Tubau creu que aquesta tàctica del PSC els hi acabarà passant factura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.