Mònica Lablanca i Àlex López estaran al capdavant de la gala dels Premis Ciutat de Sant Cugat


  • Comparteix:

La tercera edició dels Premis Ciutat de Sant Cugat es vestirà de gala amb una gran posada en escena. Els periodistes Mònica Lablanca i Àlex López seran els encarregats de presentar aquest diumenge l'esdeveniment que estarà amenitzat amb les actuacions del grup de dansa de l'Esbart, d'Uniq i el grup de Laura Esteve.

Els cinc guanyadors dels Premis Ciutat de Sant Cugat reban els guardons aquest diumenge a la tarda de la mà dels periodistes Mònica Lablanca i Àlex López.

La cap de la productora audiovisual Cugat.cat, Mònica Lablanca, explica l'objectiu d'aquesta tercera edició del certamen.

Mònica Lablanca

Són uns premis molt importants per la ciutat de Sant Cugat. Reconeix la trajectoria de molts santcugatecs que treballen dia a dia.


Enguany, els premis prenen un caire molt significatiu. Ho explica el periodista del 'Diari de Sant Cugat', Àlex López

Àlex López

La tercera edició dels Premis Ciutat de Sant Cugat està centrada en el món de la dansa. Tindrem actuacions de l'Esbart Sant Cugat, Uniq i el grup Laura Esteve.


La productora audiovisual Cugat.cat ha preparat un gran desplegament de mitjans per la retransmissió de l'esdeveniment que es podrà seguir a través del portal multimèdia i dels butlletins informatius d'aquesta casa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.